Portalul ofera informatii complete despre cabinetele medicale ce oferta servicii complete de medicina muncii în conformitate cu legislația în vigoare - controale medicale la angajare, controale medicale periodice, obținerea fișei de aptitudine în vederea angajării,  reluarea muncii pentru toate categoriile de angajați, adeverințe medicale pentru concursuri, cursuri de specialitate, adeverințe de șomaj sau pentru dreptul de ședere a cetățenilor străini, examinări pentru permisele de port armă, siguranța circulației, eliberare fișa de aptitudine medicina muncii.

Ministrul Sănătăţii anunţă când se vor deschide Centrele de Mari Arşi din Timişoara şi Iaşi.

Ministrul Sănătăţii anunţă când se vor deschide Centrele de Mari Arşi din Timişoara şi Iaşi.

   Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, că cel mai probabil în luna mai se vor deschide Centrele de Mari Arşi din Timişoara şi Iaşi, după ce se va finaliza cea ce-a doua licitaţie privind achiziţionarea echipamentelor medicale necesare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

   Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a afirmat miercuri, la Timişoara, în cadrul unei conferinţe de presă, că în acest moment este în derulare cea de-a doua licitaţie privind achiziţionarea de echipamente medicale pentru centrele de mari arşi realizate în ţară.

  “Este un subiect la care România este deficitară în acest moment, vorbim de paturile pentru mari arşi. Partea de dotare a Centrului de Mari Arşi este finanţată de Banca Mondială. Programul Băncii Mondiale a fost implementat începând cu anul 2012. O comisie de specialitate formată din medici a stabilit necesarul de dotare pentru un centru de mari arşi. Acest necesar cuprinde 94 de poziţii. S-au făcut până în acest moment două licitaţii, prima, privind achiziţionarea a 34 de echipamente, a fost finalizată, iar echipamentele livrate. În ceea ce priveşte a doua licitaţie, în data de 17 decembrie s-au deschis ofertele, iar la sfârşitul lunii ianuarie se vor evalua ofertele. În luna februarie estimăm a fi semnat contractul de livrare, termenul de livrare fiind maxim trei luni din momentul semnării contractului. Acest contract cuprinde marea majoritate şi cele mai necesare echipamente pentru dotarea Centrului de Mari Arşi”, a spus ministrul.

Sursa: MEDIAFAX.ro-16.01.2019

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro