Nume:
Astral ClinikLab - Cabinet Medicina Muncii Giurgiu
E-mail:
astralcliniklab@yahoo.com
Telefon:
0246 216 017
Website:
http://astralcliniklab.ro
Adresa:
Str. 1 Mai, Nr. 1, Giurgiu, Jud. Giurgiu

Astral ClinikLab - Cabinet Medicina Muncii Giurgiu
Medicina muncii Giurgiu

Medicina Muncii - specialitatea medicala care se ocupa cu examinarea aptitudinii pentru muncă la angajare, examinari periodice si reinsertie ocupationala. Control medical de adaptare, control periodic, control medical la reluarea muncii. Unitatile medicale specializate efectuează și recomandă analize de laborator, audiometrie, dosar medical inclusiv fișă de aptitudine, EKG (electrocardiograma), evaluări ale locului de muncă, examen coprobacteriologic, examen coproparazitologic, examen psihologic, fisa de aptitudine, PFV (probe functionale ventilatorii), probe vestibulare și de echilibru, radiografie pulmonara, VDRL (RPRC), viziotest etc.

Detalii

   Astral ClinikLab - Laborator de analize medicale acreditat RENAR ISO EN 15189:2013 din anul 2015 este unul dintre principalii furnizori de serviicii medicale paraclinice din Giurgiu. Increderea in calitatea analizelor medicale efectuate la noi a fost castigata printr-un efort continuu de investitii si optimizare a metodelor de lucru. Combinand tehnologia moderna cu o echipa medicala de exceptie, laboratorul Astral ClinikLab demonstreaza excelenta in domeniul explorarilor paraclinice, oferind pacientilor siguranta si incredere prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora. 

   Astral ClinikLab se afla in relatie contractuala cu CJAS Giurgiu, clientii nostri beneficiind de analize gratuite in limita plafonului lunar atribuit laboratorului nostru.

   Medicina muncii are ca scop prevenirea riscurilor profesionale, protectia sanatatii si securitatii lucratorilor, eliminarea factorilor de risc si a accidentelor, informarea, consult de specialitate, instruirea lucratorilor precum si directiile principale pentru implementarea acestor principii.

   Recoltarea probelor si examenele de specialitate se pot realiza atat in cadrul clinicii noastre cat si la sediul dumneavoastra, conform conditiilor contractuale.

   Echipa departamentului de medicina muncii va asigura evaluarea optima a sanatatii angajatilor dumneavoastra.

 

Servicii

   Astral ClinikLab ofera urmatoarele servicii medicale de medicina muncii:

   Examenul medical la angajare

   Aptitudinea in munca reprezinta capacitatea lucratorului din punct de vedere medical de a desfasura activitatea la locul de munca in profesia/functia pentru care se solicita examenul medical. Examenele medicale, investigatiile si analizele de medicina muncii atat cu ocazia angajarii, cat si la controlul medical periodic, variaza functie de profesie si domeniul de activitate, acestea fiind reglementate de legislatia in vigoare.

   Examenul medical la angajare se finalizeaza prin completarea de catre medicul de medicina muncii a fisei de aptitudine in doua exemplare: unul pentru angajator si unul pentru angajat. Fisa de aptitudine trebuie sa contina concluzia examenului medical la angajare: apt, apt conditionat, inapt temporar sau inapt pentru locul de munca respectiv.

 

 

   Examenul medical de adaptare

   Pentru anumite profesii si locuri de munca mai deosebite medicul de medicina muncii poate propune efectuarea unui examen medical de adaptare la conditiile noului loc de munca.

   Acesta se efectueaza la indicatia medicului specialist de medicina muncii, in prima luna de la angajare.

   Controlul  medical periodic

   Examenul medical periodic se efectueaza obligatoriu pentru toti lucratorii.

   Frecventa examenului medical periodic este stabilita prin fisele intocmite conform modelului prevazut in Anexa nr. 1 la H.G. nr. 355/2007 si poate fi modificata numai la propunerea medicului specialist in medicina a muncii, cu informarea angajatorului.

   Examenul medical periodic se finalizeaza de asemenea prin completarea de catre medicul de medicina muncii a fisei de aptitudine in doua exemplare: unul pentru angajator si unul pentru angajat.

   Examenul medical la reluarea activitatii

   Examenul medical la reluarea activitatii se efectueaza dupa o intrerupere a activitatii de minimum 90 de zile, pentru motive medicale, sau de 6 luni, pentru orice alte motive, in termen de 7 zile de la reluarea activitatii.

   Supravegherea speciala

   Supravegherea speciala consta in examenul medical profilactic efectuat de catre medicul de medicina muncii, in vederea stabilirii aptitudinii in munca pentru lucratorii care se incadreaza in urmatoarele categorii:

   • persoane cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani impliniti;

   • persoane cu varsta de peste 60 de ani impliniti;

   • femei gravide;

   • persoane cu handicap;

   • persoane dependente de droguri si /sau alcool;

   • persoane stangace;

   • persoane cu vederea monoculara;

   • persoane in evidenta cu boli cronice.

   Promovarea sanatatii la locul de munca

   Promovarea sanatatii la locul de munca se realizeaza prin supravegherea activa a sanatatii lucratorilor dvs. in raport cu caracteristicile locului de munca si, in mod particular, cu factorii de risc profesionali.

   Cerintele minime pentru supravegherea sanatatii lucratorilor au fost stabilite prin H.G. nr. 355/2007, cu modificarile si completarile ulterioare.

Galerie foto

Astral ClinikLab - Cabinet Medicina Muncii Giurgiu
Astral ClinikLab - Cabinet Medicina Muncii Giurgiu
Astral ClinikLab - Cabinet Medicina Muncii Giurgiu
Astral ClinikLab - Cabinet Medicina Muncii Giurgiu
Astral ClinikLab - Cabinet Medicina Muncii Giurgiu
Astral ClinikLab - Cabinet Medicina Muncii Giurgiu
Astral ClinikLab - Cabinet Medicina Muncii Giurgiu
Astral ClinikLab - Cabinet Medicina Muncii Giurgiu

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro